Tak sengaja terjumpa link neh!

Rindunya pada kak z, geng SAHABATHIJJAZ yang mula-mula merintis forum, masa tu sezaman dengan Kak Rose, Tuna dll…. (nanti kita jumpa dalam kisah yang lain di topik yang lain ye).

Lama sungguh tidak bersua kak z sekeluarga. Masa surfing tu lah terjumpa catatan kak z tentang MJ @ Mikaeel. Lagipun saya bukanlah highlight sangat kisah silam dia sebab walau macamana kecanggihan teknologi maklumat sekalipun, kita tetap tidak dapat mengubah sejarah yang telah termaktub. JANGAN PANDANG BELAKANG! hehehe…

Mungkin ada yang sependapat dengan kita bila melampiaskan sesuatu isu, mungkin juga ada yang kurang berminat. It’s ok. Bagi saya pandangan memasing itulah melambangkan DEMOKRASI. 😀

Lagipun saya cuma hendakkan kepastian tentang keislaman dia sahaja. Tidak lebih dari itu. Bagi saya walaupun dia amat terkenal tetapi dia tetap manusia biasa seperti kita. Tidak sempurna.

Tetapi lagi risau jika tidak sempurna iman jika tidak menyayangi sesama saudara Islam. Na`uzubillah min zalik. Ya Allah ampunkan dosa kami, amin.

Jom kita tengok apa story yang kak z dapat…..

KLIK SINI YE: > Mikaeel Jackson

Advertisements

~ by teratakbicaranoora on July 1, 2009.

One Response to “Tak sengaja terjumpa link neh!”

  1. salam ziarah,
    selamat memblog..moga kita akan lebih dekat dihati melalui blog.Nak jadi ahli mesyuarat tingkap mungkin masing-masing bizi.ehehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: