Bangunlah Anakku!

MAP3Kira-kira pukul 7.00 petang tadi selesailah program kem motivasi Dr Tengku Asmadi yang diikuti oleh anakku Izzati dan anak saudara Atikah @ Angah.

Nampak semangat sungguh anak-anak ini mengikuti program sebegini. Baguslah. Harapan semua ibu bapa yang menghantar anak-anak, melakukan yang terbaik adalah suatu pengorbanan juga. Untuk kebaikan anak-anak tersayang.

“Semoga anakanda semua beroleh keberkatan dari program ini dan semoga terus berjaya memperbaiki kelemahan yang ada dalam diri kalian, amin.”

Ingatlah pesanan Dr Asmadi yang ingin melihat anak bangsa Melayu bangkit bersaing dengan bangsa lain dalam apa jua bidang yang diceburi. Terima kasih Dr kerana membimbing anak-anak kami.MAP4

Sebelum bersurai semua ibu bapa dijemput mendengar taklimat dan amanat dari Dr Tengku Asmadi dan melihat semangat yang wujud selepas mereka mengikuti program ini. Mungkin semua program motivasi mempunyai matlamat yang sama tetapi modul yang digunakan sudah pasti berbeza. Kalau nak tahu rahsianya, kenalah mengikuti program ini. Mudah-mudahan anak-anakku antara anak-anak yang berjaya menjalani tranformasi diri ke arah lebih positif.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

MAP Training & Consultancy Sdn. Bhd., WISMA DR. TENGKU ASMADI, No. 55 – 57, Hala Rapat Baru27, Medan Lapangan Mulia, 31350 IPOH.

Tel: 05-3134622, 05-3136601

Fax: 05-3133409

MAP1

MAP2

MAP5

Advertisements

~ by teratakbicaranoora on June 21, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: