Salam ukhuwwahfillah buat semua

Akhirnya pada tanggal 12 Jun 2009, bersamaan 18 Jamadil Akhir 1430 Hijrah, terciptalah sebuah blog yang diimpi-impikan selama ini. Bukannya apa, masalahnya ilham yang tidak kunjung tiba, bukan satu purnama malah bertahun-tahun menunggu ilham dan juga kelapangan untuk membuka lembaran baru dalam dunia blog. Macam tak percaya je.

“Zaman dah berubah. Dunia dah maju…” hehehe teringat iklan yang popular dimana-mana disebut orang.

Semoga saya dapat berkongsi info yang boleh kita manfaatkan bersama dipersada maya ini. Hendak mencari kelaianan tu je yang agak payah. Kalau tidak kerana adanya sahabat dan teman setia yang memberi dorongan, mungkin juga saya tidak dapat meneruskan perjuangan di bidang penulisan di sini.  Semoga kejayaan demi kejayaan kian menyusul impian saya selepas ini. Amin.

Apa pun yang kita impikan… Yang penting kita enjoy!🙂

~ by teratakbicaranoora on June 12, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: